logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar
14.08.2023 — 14.06.2024

FUTBOL SENIOR

FUTBOL SENIOR

Amb aquest nou equip, no només busquem assolir l’èxit al camp, sinó també enfortir els llaços entre els habitants de Riudellots.

 

El nostre objectiu és construir una base sòlida de seguidors i generar un sentiment de pertinença a la nostra població, perquè cada partit es converteixi en una celebració de la nostra identitat i valors compartits.

 

Uneix-te al nostre equip!

Formulari d'inscripció
  • Dades Bancaries:

  • Ens dónes el teu consentiment per afegir-te a un grup de whatsapp de l'equip per mantenir-te informat.
  • Normatives i Autoritzacions

  • Declaro no patir cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la realització de l'activitat i per tant soc APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
  • Autoritzo que la meva imatge pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament de Futbol, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions a la web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
  • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
  • Dades de Salut

  • Si la resposta és sí, ampliar la informació en l'últim punt.
  • Si la resposta és sí, ampliar la informació en l'últim punt.
  • Moltes gràcies per unir-te al nostre equip!