logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Zumba Kids

Zumba Kids

Els teus fills estan buscant una forma divertida de mantenir-se actius i plens d’energia?

 

No busquis més! El Servei d’Esports de Riudellots de la Selva es complau a presentar l’emocionant activitat de Zumba Kids, dissenyada especialment per a nens i nenes des de P3 a 6è.

 

Des del 4 de setembre de 2023 fins al 31 de maig de 2024, els infants de la nostra comunitat tindran l’oportunitat de gaudir d’una experiència única a través de la música i el ball. Els nostres monitors Zumba Kids oferiran sessions plenes de ritme, diversió i moviment perquè els teus fills s’ho passin al màxim mentre es mantenen actius.

 

Zumba Kids és molt més que una simple classe de ball. Es tracta d’una activitat que combina la música actual amb coreografies adaptades a l’edat dels participants, oferint-los l’oportunitat de desenvolupar la seva coordinació, flexibilitat i resistència física d’una manera lúdica i estimulant.

 

A més, en cada sessió de Zumba Kids, els infants podran socialitzar i fer nous amics, fomentant així un ambient inclusiu i de companyonia. Els nostres monitors esportius coneixen la importància de promoure una activitat que no només es centri en l’exercici físic, sinó també en el benestar emocional i social dels participants.

 

La diversió no té límits amb Zumba Kids!

Convida els teus fills a descobrir el seu ritme interior mentre es mouen al compàs de les cançons més enganxoses. No es requereix experiència prèvia, només ganes de gaudir!

 

Les classes es duran a terme al Pavelló Esportiu de Riudellots de la Selva els dimarts i dijous de 17:10 a 18:10h.

 

A més, ens preocupem per brindar comoditat i facilitar la participació dels infants a les nostres activitats esportives. És per això que oferim un servei de recollida a l’Escola i els traslladem directament al Pavelló d’Esports, on es faran les activitats.

 

Sabem com n’és d’important estalviar temps i garantir una transició fluida per les famílies i els petits esportistes. El nostre equip estarà encarregat de recollir els infants a l’Escola de Riudellots i acompanyar-los de manera segura fins al Pavelló d’Esports. D’aquesta manera, les famílies poden tenir la tranquil·litat que els fills/es estan en bones mans i llestos per gaudir d’una experiència esportiva enriquidora.

 

Abonament Infantil:

Per tan sols 33,50€ al mes, els infants tindran accés il·limitat a totes les nostres activitats.

 

Matrícula:

Per formalitzar la inscripció, cal un pagament únic de 33,50€.

Cal tenir en compte que les quotes es passaran automàticament cada mes durant els 12 mesos de l’any, i es renovaran automàticament per assegurar la continuïtat de la participació.

 

A més, en formar part del nostre servei, els participants podran gaudir dels beneficis següents:

 

Escola d’Iniciació Esportiva:

Descobreix i desenvolupa les teves habilitats esportives!

Aquesta activitat es duu a terme de dilluns a divendres, de 16.30 a 18.30 h.

Els nostres monitors/es guiaran als infants en diferents disciplines esportives, fomentant-ne el creixement físic i mental.

 

Defensa Personal Infantil:

Enfocada a promoure la seguretat i la confiança dels infants, oferim classes de defensa personal els dilluns i dimecres, de 17.10 a 18.10h.

Els participants aprendran tècniques bàsiques d’autodefensa adaptades a la seva edat i desenvoluparan habilitats motrius i de consciència personal.

 

Accés a la Piscina d´Estiu: Durant la temporada d´estiu, els infants tindran l´oportunitat de refrescar-se i gaudir de les instal·lacions aquàtiques.

 

Assegurança d’accident: La seguretat dels participants és la nostra màxima prioritat. Comptem amb una assegurança d’accident per oferir tranquil·litat a les famílies.

 

Descomptes en esdeveniments especials: Els abonats gaudiran d’un 20% de descompte als Campus de Nadal, Setmana Santa i Estiu (excepte al torn de menjador).

 

Curs de Natació d’Estiu: També oferim un 20% de descompte al Curs de Natació d’estiu, perquè els infants millorin les seves habilitats aquàtiques.

 

Al Servei Esportiu de Riudellots de la Selva, ens esforcem per promoure el benestar i el gaudi dels nostres joves participants.

 

Uneix-te a nosaltres i descobreix el meravellós món de l’esport d’una manera educativa, activa i divertida!

 

Consulta la nostra pàgina web o comunica’t amb el nostre equip d’atenció al client per obtenir més informació sobre els horaris disponibles i com inscriure els teus fills en aquesta emocionant activitat.

 

No perdis l’oportunitat que els teus fills visquin una experiència plena d’energia, diversió i moviment amb Zumba Kids a Riudellots de la Selva!

 

Inscriviu-los avui mateix i prepara’t per veure com s’ho passen mentre desenvolupen habilitats físiques i socials que els seran útils al llarg de la seva vida.

 

Ens veiem al Pavelló!

 

 

Inscripcions Abonament Infantil
 • Voleu el servei de recollida a l'Escola de Riudellots
 • Dades del pare/mare/tutor:

 • Dades Bancaries:

 • ABONAMENT ANUAL INFANTIL

  Les quotes es passaran cada mes durant els 12 mesos de l'any i es renovaran antomàticament.
 • Selecciona el dia que vols participar.
 • Selecciona el dia que vols participar.
 • Normatives i Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi a l'escola de l'Esports que organitza el Servei d'Esports de Riudellots de la Selva, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament de l'Escola Esportiva, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions a la web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
 • Dades de Salut

 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa caldrà portar informe mèdic i una autorització signada pel pare/mare/tutora on consti el medicament, la dosi i l'horari.
 • Moltes gràcies per triar-nos!