logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Defensa personal Infantil

Defensa personal Infantil

Les sessions de defensa personal infantil estan orientades a promoure’ls en si mateixos i donar-los eines perquè puguin afrontar millor situacions difícils tant a l’escola com en la vida quotidiana.

El nostre objectiu és ensenyar als infants d’una manera pedagògica i lúdica, recursos i tècniques d’autodefensa que els permetin defensar-se en situacions incòmodes, sense fomentar la violència.

Fem èmfasi a la disciplina, el control i la millora de l’autoestima.

 

Una eina ideal per lluitar contra el bullying o Assetjament escolar

La finalitat de les sessions de Defensa Personal Infantil li serà de gran ajuda per millorar l’autoestima dels infants, que serà la seva principal arma per evitar l’assetjament i abusos, en cas de Bulling.

 

Estem convençuts que la defensa d’un infant d’aquestes edats ha de ser principalment la confiança en si mateix, amb els seus pares, els professors i, molt important, amb els companys de classe que estiguin conscienciats i compromesos contra l’assetjament, en cas d’aparèixer. L’objectiu principal de l’activitat no és obtenir la victòria en una baralla, sinó transmetre disciplina, seguretat i sobretot, fomentar la seva autoestima d’una manera lúdica i divertida.

 

Ens sentim compromesos amb l’Educació de valors a través de l’Esport. Per aquest motiu, treballem perquè la pràctica esportiva contribueixi a millorar les actituds i els comportaments dels infants de l’Escola Esportiva Municipal, fomentant un desenvolupament personal basat en l’esforç, el compromís, la perseverança i la disciplina. A més, oferir-li un estímul per millorar significativament la seva salut.

 

Horari: Dimecres i Divendres 17h

 

Més informació:

Inscripció Abonament Infantil 22-23
 • Voleu el servei de recollida a l'Escola de Riudellots
 • Dades del pare/mare/tutor:

 • Dades Bancaries:

 • ABONAMENT ANUAL INFANTIL

  Les quotes es passaran cada mes durant els 12 mesos de l'any i es renovaran antomàticament.
 • Selecciona el dia que vols participar.
 • Selecciona el dia que vols participar.
 • ESCOLA DE L'ESPORT DIES PUNTUALS (no abonat)

  9 quotes de setembre a juny inclou el servei d'Escola Esportiva (No contempla les activitats complementàries ni descomptes en altres serveis.)
 • Selecciona el dia que vols participar.
 • Normatives i Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi a l'escola de l'Esports que organitza el Servei d'Esports de Riudellots de la Selva, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament de l'Escola Esportiva, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions a la web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
 • Dades de Salut

 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa caldrà portar informe mèdic i una autorització signada pel pare/mare/tutora on consti el medicament, la dosi i l'horari.
 • Moltes gràcies per triar-nos!