logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

CURSET INTENSIU DE NATACIÓ

CURSET INTENSIU DE NATACIÓ

Aquests cursos estan dissenyats per ensenyar als petits a familiaritzar-se amb el medi aquàtic, però també per als més grans que volen perfeccionar la seva tècnica.

Des del 25 de juny al 26 de juliol de dilluns a divendres a la Piscina Municipal de Riudellots de la Selva.

 

El Curset està dividit amb 3 nivells diferents, adaptats a les edats i a les etapes d’aprenentatge.

 

NIVELL 1 (P3 i P4): 139,38€

Dilluns a divendres a les 16h

 

NIVELL 2 (P5 i 1r primària): 104,53 €

Dilluns a divendres a les 17h

 

NIVELL 3 (de 2n a 4t de primària): 83,63 €

Dilluns a divendres a les 18h

 

 

Descomptes:

Bonificació del 20% de la quota a infants amb abonament general infantil o familiar del servei d’Esports de Riudellots.

 

INSCRIPCIONS:

15 d’abril fin 27 d’abril 

Contractació exclusiva per a abonats i empadronats a Riudellots de la Selva. 

29 d’abril fins 31 de maig 

Oferta a tot el públic.

 

El nombre de places per grup és limitat. S´atorgarà la plaça per ordre d´inscripció fins omplir els grups.

Per garantir la qualitat de l’experiència, es requereix un nombre mínim de participants.

 

Si estàs buscant un Curset de Natació a l’Estiu, ​no ho pensis més.

Volem veure’ls aquest estiu.

Inscripción Curset Natació
 • Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi al Curset de Natació que organitza el Servei d'Esports de Riudellots de la Selva, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cap d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que el número de telèfon mòbil que facilito a la inscripció, formi part del grup de whatsapp on s'enviaran les diferents informacions, que siguin estrictament necessàries, referent als cursets de Natació.
 • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament del Curset de Natació, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions al web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
 • Dades de Salut

 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa caldrà portar informe mèdic i una autorització signada pel pare/mare/tutora on consti el medicament, la dosi i l'horari.
 • 1. Un cop enviat el formulari, rebreu un correu de confirmació amb la informació bàsica del campus i de com fer el pagament. Per qualsevol dubte, podeu contactar amb la recepció del centre esportiu. 2. BAIXES Si un/a nen/a participant causa baixa d'un torn o activitat, sigui quin sigui el motiu, no existeix la possibilitat de recuperar les quantitats pagades, ni d’aplicar aquestes quantitats a un altre usuari, ni deixar-les en dipòsit per a cobrir parcial o totalment activitats posteriors que realitzés el mateix usuari/a. 3. PLACES Les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció. SPORTGEST es reserva el dret a no dur a terme aquelles activitats o torns en què no s’arribi a un nombre mínim d’inscripcions, la qual cosa comportaria el retorn íntegre de les quantitats satisfetes. 4 SPORTGEST es reserva el dret a modificar les activitats programades en cas de necessitat (seguretat, condicions meteorològiques...).
 • Moltes gràcies per triar-nos!

  En breu rebràs un correu informatiu amb les descripció de com realitzar el pagament corresponent.