logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar
07.06.2021 — 10.09.2021

Petit Campus 2021

Petit Campus 2021

El Petit Campus està dissenyat per a infants que hagin cursat P3 i P4 i està coordinat per monitors d’educació infantil i de lleure.

Està basat en l’exploració on desenvoluparem activitats d’iniciació a l’esport, psicomotricitat, classes d’iniciació a la natació, jocs psicopedagógics i tallers lúdics.

 

El Campus d’Estiu ja és aquí!

Cada any, a les instal·lacions esportives de Riudellots de la Selva rebem desenes d’infants amb la il·lusió de passar un estiu ple d’aventures. Per això, dediquem el nostre major esforç en crear noves i meravelloses experiències per a ells.

Aquest any volem anar més enllà i, a més de les activitats esportives de sempre com el multi esport, les activitats d’aigua, la piscina, els esports tradicionals i els esports a la natura, dedicarem més atenció al desenvolupament creatiu oferint diverses activitats com ball, teatre, tallers de manualitats i l’expressió corporal.

 

“Un Campus de Pel·lícula”, el cinema té unes característiques que el fan idoni per ser utilitzat com a Centre d’Interès en l’educació en el de lleure. El cinema és una conjugació d’art, entreteniment, comunicació, emocions i valors, “és el mitjà d’entreteniment per excel·lència” i per això l’hem triat com a guia per a la realització de les nostres activitats.

 

La Piscina d’Estiu:

L’activitat de piscina és una manera més de gaudir de Riudellots. Aquesta activitat en el Campus d’estiu desperta una gran fascinació en els infants. Per això, anem a la piscina cada dia, sempre que el temps ho permeti, utilitzant el medi aquàtic com una eina més d’aprenentatge.

Tots els nostres monitors estan vigilant i dinamitzant activitats per fer-la segura i divertida.

La piscina és una de les activitats estrella del Campus, a part de ser molt divertida, aporta moltes opcions educatives als nens.

 

L’entorn:

Riudellots de la Selva té un entorn natural privilegiat, a la seva gran Pineda i la Piscina Municipal envoltada d’una zona verda, que afavoreix l’experimentació directa de l’infant amb l’entorn natural.

La tranquil·litat de la vila, la proximitat a la via verda i els espais naturals permeten tot tipus de sortides i excursions per poder descobrir unes vistes, un entorn rural i una naturalesa fascinant!

A més, compta amb el Pavelló d’Esports i el Camp de Futbol, ​​que aporta tota la seguretat, comoditat i higiene per a la realització de les activitats esportives diàries.

 

Un Campus adaptat a la realitat:

Apostem per la promoció dels hàbits de vida saludable i, especialment aquest any, volem donar molta importància a les mesures higièniques i a l’acompanyament emocional dels infants.

Per tal de garantir la seguretat en totes i cadascuna de les activitats, seguirem escrupolosament totes les normes i recomanacions de les autoritats sanitàries.

 

El Campus Team:

El nostre equip entusiasta i experimentat de monitors organitza i desenvolupa el campus amb molt compromís i serietat.

Vetllem per una organització professional, procurant garantir un servei públic de qualitat, inclusiu i segur.

 

Un Campus per a tots:

Volem que ningú es quedi sense estiu, per això el Servei d’Esports té una oferta de juny a setembre en el qual proposa una gran varietat d’opcions adaptades a tots els públics i edats.

 

Matí: de 9 a 13 h – 39€

Dinar: de 13 a 15 h – 39,97€

Tarda: de 15 a 18 h – 23,32€

(preus per setmana)

 

Volem veure’ls aquest estiu.

Benvinguts al Pavelló!

Inscripció Petit Campus