logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar
01.09.2021 — 10.09.2021

Benvingut Setembre!

Benvingut Setembre!
Sinó has vingut, encara pots fer-ho!
Fins al 10 de setembre continua el Campus d’Estiu!
 
Activitats esportives, activitats d’aigua, la piscina, els esports tradicionals i els esports a la natura, són les nostres principals activitats. A més del ball, el teatre i els tallers de manualitats.
 
La Piscina d’Estiu:
L’activitat de piscina és una manera més de gaudir de Riudellots. Aquesta activitat en el Campus d’estiu desperta una gran fascinació en els infants. Per això, anem a la piscina cada dia, sempre que el temps ho permeti, utilitzant el medi aquàtic com una eina més d’aprenentatge.
La piscina és una de les activitats estrella del Campus, a part de ser molt divertida, aporta moltes opcions educatives als nens.
 
L’entorn:
Riudellots de la Selva té un entorn natural privilegiat, a la seva gran Pineda i la Piscina Municipal envoltada d’una zona verda, que afavoreix l’experimentació directa de l’infant amb l’entorn natural.
La tranquil·litat de la vila, la proximitat a la via verda i els espais naturals permeten tot tipus de sortides i excursions per poder descobrir unes vistes, un entorn rural i una naturalesa fascinant!
A més, compta amb el Pavelló d’Esports i el Camp de Futbol, ​​que aporta tota la seguretat, comoditat i higiene per a la realització de les activitats esportives diàries.
 
Un Campus adaptat a la realitat:
Apostem per la promoció dels hàbits de vida saludable i, especialment aquest any, volem donar molta importància a les mesures higièniques i a l’acompanyament emocional dels infants.
Per tal de garantir la seguretat en totes i cadascuna de les activitats, seguirem escrupolosament totes les normes i recomanacions de les autoritats sanitàries.
 
Un Campus per a tots:
Volem que ningú es quedi sense estiu, per això el Servei d’Esports té una oferta de juny a setembre en el qual proposa una gran varietat d’opcions adaptades a tots els públics i edats.
 
Matí: de 9 a 13 h – 39€
Dinar: de 13 a 15 h – 39,97€
Tarda: de 15 a 18 h – 23,32€
(preus per setmana)
 
El Servei d’esports es reserva el dret de no realitzar les activitats que no compleixin amb un mínim d’inscrits.
 
Volem veure’ls aquest setembre!
Benvinguts al Pavelló!