logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar
07.06.2021 — 10.09.2021

Benvingut Estiu!

Benvingut Estiu!

Des del servei d’Esports de Riudellots de la Selva els informem que hem obert les inscripcions per les activitats d’estiu a les instal·lacions Esportives Municipals.

 

Aquest any amb l’eslògan “Benvingut Estiu” preveiem rebre desenes d’infants amb la il·lusió de passar un estiu ple d’aventures. Per això, treballem dia a dia amb l’objectiu comú d’oferir la millor proposta i el millor servei, adaptat a totes les necessitats del municipi, amb preus accessibles i amb un àmplia varietat de serveis.

 

El Campus d’Estiu i el Curset de Natació Intensiu són alternatives pedagògiques molt interessants per al temps de vacances. Durant aquests dies, els infants tindran l’oportunitat de divertir-se i d’aprendre les activitats esportives, lúdiques i recreatives, pensades especialment, perquè tots s’emportin un bon record del seu pas per les nostres instal·lacions.

 

La seguretat és encara més important en aquest estiu donada la situació, per això garantim totes les mesures i protocols per crear espais segurs.

 

4 Campus en 1:

Petit Campus: Des del 7 de juny a l’10 de setembre.

El Petit Campus està dissenyat per a infants que hagin cursat P3 i P4 i està coordinat per monitors d’educació infantil i de lleure.

 

Campus Esportiu i de lleure: Enfocat pels infants que hagin cursat P5 a 6è. Des del 7 de juny a l’10 de setembre.

Aquest Campus constitueixen la nostra proposta lúdica i esportiva que combina l’esport i la realització d’activitats recreatives.

 

Campus Futbol: Des del 28 de juny a l’30 de juliol.

Al Campus de Futbol combinarem sessions de tecnificació, partits i activitats, per tal de que els infants gaudeixin d’un estiu inoblidable sense deixar de banda el seu esport preferit.

 

Campus Jove: Enfocat pels infants que estiguin cursant l’ESO. Des del 28 de juny a l’30 de juliol.

En aquest campus els joves tinença l’oportunitat de viure una experiència esportiva, artística i comunicativa, que els hi permetrà generar espais d’exploració, llibertat i creació, en el qual ells seran a els protagonistes.

 

Les millors tarifes i la flexibilitat de contractació ens identifica.

Matí: de 9 a 13 h – 39€

Dinar: de 13 a 15 h – 39,97€

Tarda: de 15 a 18 h – 23,32€

(preus per setmana)

 

Curset Intensiu de Natació:

Aquests cursos estan dissenyats per ensenyar als petits a familiaritzar-se amb el medi aquàtic, però també pels més grans que volen perfeccionar la seva tècnica.

Des del 28 de juny a l’30 de juliol de dilluns a divendres a la Piscina Municipal de Riudellots de la Selva.

El Curset està dividit amb 3 nivells diferents, adaptats a les edats i a les etapes d’aprenentatge.

 

NIVELL 1 (P3 i P4): 116,15 €

Dilluns a divendres a les 16h

 

NIVELL 2 (P5 i 1r primària): 87,11 €

Dilluns a divendres a les 17h

 

NIVELL 3 (de 2n a 4t de primària): 69,69 €

Dilluns a divendres a les 18h

 

Amb l’entorn natural privilegiat de Riudellots, amb la seva gran Pineda i la Piscina Municipal envoltada d’una zona verda, que afavoreix l’experimentació directa de l’infant amb l’entorn natural, sumat a l’ampli equip humà vinculat amb el món del lleure i de l’esport que treballa dia a dia, amb la màxima professionalitat i il·lusió, fa que les activitats d’estiu del servei d’esports sigui sens dubte la millor proposta amb el millor servei.