logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva impulsa un programa de Prescripció d’Activitat Física per a la salut

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva impulsa un programa de Prescripció d’Activitat Física per a la salut

Riudellots impulsa un programa adreçat a la ciutadania per fomentar una vida activa i prevenir el sedentarisme. Aquest projecte, de prescripció social de la Generalitat, incorpora la prescripció d’exercici físic, pel metge o la infermera del centre de salut primària, com a instrument de prevenció i tractament perseguint sempre un canvi dels models de vida més saludable.

 

Gerard Fabrellas, regidor d’Esports, explica que “l’objectiu d’aquesta acció comunitària és prevenir problemes crònics i conductes sedentàries, a més de fomentar estils de vida sans i saludables, enfortint la consolidació d’una cultura de la salut al Municipi”.

 

En aquesta línia, Maxi Eransus, Director operatiu del servei d’Esports, afirma que “és una oportunitat per ajudar a rodar l’engranatge entre personal sanitari i els educadors fisicoesportius i potenciar la salut preventiva a la població”. I afegeix que “l’equip tècnic del Servei d’Esports està molt compromès a garantir que l’exercici físic realitzat pels usuaris que venen per prescripció des del Cap, sigui el més adequat i individualitzat segons la seva situació particular”.

 

Des de la seva posada en marxa al mes d’octubre, ja han passat pel Programa de Prescripció al voltant de 20 usuaris amb diferents problemàtiques, constituint un grup de 19 persones actives que passen per les instal·lacions esportives de Riudellots de forma habitual.

 

El projecte de prescripció d’activitat física està desenvolupat pel Servei d’Esports en col·laboració amb el Centre d’Atenció Primària de Riudellots de la Selva i els serveis socials.