logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

01.09.2021 — 30.09.2022
Esport en família

Esport en família

Des del Servei d’Esports seguim amb la voluntat de fomentar l’activitat física i de conciliar esport i família.

 

Ho vulguem o no, els fills aprenen dels pares i l’exemple de veure els pares fent activitat física sempre és un reforç per tal que els fills aprenguin la importància de fer esport i d’integrar aquest hàbit a la seva vida quotidiana.

 

Pensant en les famílies que desitgen conciliar les obligacions familiars amb fer activitat física de forma habitual, hem incorporat noves activitats, noves classes i nous horaris, i ara us proposem la promoció “Esport en Família”, una única quota reduïda per tal que tots els membres de la família puguin gaudir al màxim de tots els serveis i incorporar l’activitat física a la seva vida quotidiana.

 

La quota reduïa és de 67,95€ per els dos primers membres de la família*, de 0€ per els fills/es de 3 a 15 anys. Per els fills/es de 16 a 24 anys cal afegir-hi un complement de +25€.

 

La matrícula és de 20€/persona.

 

Les persones ja abonades abans del setembre del 2021 poden crear un grup familiar incorporant nous membres. En aquest supòsit, els membres que s’incorporin no tindran matrícula.

 

(*) Parella en situació legalitzada justificada documentalment, o bé pare/mare +fill/a menor de 25 anys.

 

Què inclou la promoció “Esport en Família”:

 

La promoció inclou la quota anual de tot el dia de tots el membres del grup familiar.

 

-Accés al servei de fitness, activitats dirigides i sala de fitness, durant tot l’horari d’obertura (de dilluns a divendres de 7 a 22 hores i dissabtes de 9 a 20 hores), a partir de 16 anys. Consulta el nou horari d’activitats dirigides ampliat a partir de 13 de setembre.

 

-Escola de l’Esport, Zumba Kids, Iniciació al Futbol, Defensa personal infantil,… per nens i nenes de P3 a 6è de Primària.

A més, tota la família podrà gaudir de tots els beneficis que tenen els abonats, els descomptes en les activitats d’estiu i l’abonament a la piscina d’estiu.

 

T’esperem! I recorda que en família tot és millor.

 

La promoció serà vàlida, inicialment, fins a 30/09/2022 i les places són limitades.

13.09.2021 — 30.06.2022
Nova temporada i Nous horaris

Nova temporada i Nous horaris

El 13 de setembre comença una nova temporada i també un nou horari amb més classes.

 

Estem convençuts que per aconseguir portar un estil de vida saludable, cal fer esport amb regularitat. Anar a gimnàs és una de les opcions més factibles per als que han de compaginar una vida familiar i laboral plena. Per això, volem garantir una major llibertat d’horaris i de múltiples possibilitats per entrenar.

 

Ara al Pavelló de Riudellots ens posem en mode actiu des de molt d’hora.

 

07:15h:Tots els dies (de dilluns a divendres) pots començar amb molta energia el dia.

 

09:15h: Després de deixar els nens a l’Escola és un bon moment per pensar en tu.

 

15: 15h: No esperis a la nit, dedicat un moment a la tarda per fer el que més t’agrada.

 

A més de tota la nostra varietat de classes a partir de les 18h.

 

 

Entre les principals activitats que pots trobar hi ha el Body-Pump, Pilates, Ioga, Estiraments, GAC, Zumba, aerobox, Cicle Indoor, Entrenament Funcional, Balls Llatins i fins preparació física basada en el futbol. A part, hi ha la Sala de Fitness amb una zona de peses amb multitud de màquines, una zona Cardio i un espai per estirar i relaxar-se.

 

El nostre principal valor és que l’usuari tingui accés al major nombre de recursos per ell i la seva família. Volem que la seva estada sigui el més gratificant possible i que les seves ganes d’estar aquí creixin gràcies a un espai còmode, net i confortable.

Desitgem oferir un servei complet, amb un tracte proper i de proximitat, estar al corrent de les seves necessitats i objectius, buscant sempre oferir el millor servei.

 

A més, Pensant en les famílies, Hem incorporat la promoció Esport en Família, una única quota reduïda, per tal de que Tots els Membres de la família puguin Gaudir el màxim de Tots els serveis amb la incorporació de l’activitat física a la seva vida quotidiana.

01.09.2021 — 10.09.2021
Benvingut Setembre!

Benvingut Setembre!

Sinó has vingut, encara pots fer-ho!
Fins al 10 de setembre continua el Campus d’Estiu!
 
Activitats esportives, activitats d’aigua, la piscina, els esports tradicionals i els esports a la natura, són les nostres principals activitats. A més del ball, el teatre i els tallers de manualitats.
 
La Piscina d’Estiu:
L’activitat de piscina és una manera més de gaudir de Riudellots. Aquesta activitat en el Campus d’estiu desperta una gran fascinació en els infants. Per això, anem a la piscina cada dia, sempre que el temps ho permeti, utilitzant el medi aquàtic com una eina més d’aprenentatge.
La piscina és una de les activitats estrella del Campus, a part de ser molt divertida, aporta moltes opcions educatives als nens.
 
L’entorn:
Riudellots de la Selva té un entorn natural privilegiat, a la seva gran Pineda i la Piscina Municipal envoltada d’una zona verda, que afavoreix l’experimentació directa de l’infant amb l’entorn natural.
La tranquil·litat de la vila, la proximitat a la via verda i els espais naturals permeten tot tipus de sortides i excursions per poder descobrir unes vistes, un entorn rural i una naturalesa fascinant!
A més, compta amb el Pavelló d’Esports i el Camp de Futbol, ​​que aporta tota la seguretat, comoditat i higiene per a la realització de les activitats esportives diàries.
 
Un Campus adaptat a la realitat:
Apostem per la promoció dels hàbits de vida saludable i, especialment aquest any, volem donar molta importància a les mesures higièniques i a l’acompanyament emocional dels infants.
Per tal de garantir la seguretat en totes i cadascuna de les activitats, seguirem escrupolosament totes les normes i recomanacions de les autoritats sanitàries.
 
Un Campus per a tots:
Volem que ningú es quedi sense estiu, per això el Servei d’Esports té una oferta de juny a setembre en el qual proposa una gran varietat d’opcions adaptades a tots els públics i edats.
 
Matí: de 9 a 13 h – 39€
Dinar: de 13 a 15 h – 39,97€
Tarda: de 15 a 18 h – 23,32€
(preus per setmana)
 
El Servei d’esports es reserva el dret de no realitzar les activitats que no compleixin amb un mínim d’inscrits.
 
Volem veure’ls aquest setembre!
Benvinguts al Pavelló!
07.06.2021 — 10.09.2021
Benvingut Estiu!

Benvingut Estiu!

Des del servei d’Esports de Riudellots de la Selva els informem que hem obert les inscripcions per les activitats d’estiu a les instal·lacions Esportives Municipals.

 

Aquest any amb l’eslògan “Benvingut Estiu” preveiem rebre desenes d’infants amb la il·lusió de passar un estiu ple d’aventures. Per això, treballem dia a dia amb l’objectiu comú d’oferir la millor proposta i el millor servei, adaptat a totes les necessitats del municipi, amb preus accessibles i amb un àmplia varietat de serveis.

 

El Campus d’Estiu i el Curset de Natació Intensiu són alternatives pedagògiques molt interessants per al temps de vacances. Durant aquests dies, els infants tindran l’oportunitat de divertir-se i d’aprendre les activitats esportives, lúdiques i recreatives, pensades especialment, perquè tots s’emportin un bon record del seu pas per les nostres instal·lacions.

 

La seguretat és encara més important en aquest estiu donada la situació, per això garantim totes les mesures i protocols per crear espais segurs.

 

4 Campus en 1:

Petit Campus: Des del 7 de juny a l’10 de setembre.

El Petit Campus està dissenyat per a infants que hagin cursat P3 i P4 i està coordinat per monitors d’educació infantil i de lleure.

 

Campus Esportiu i de lleure: Enfocat pels infants que hagin cursat P5 a 6è. Des del 7 de juny a l’10 de setembre.

Aquest Campus constitueixen la nostra proposta lúdica i esportiva que combina l’esport i la realització d’activitats recreatives.

 

Campus Futbol: Des del 28 de juny a l’30 de juliol.

Al Campus de Futbol combinarem sessions de tecnificació, partits i activitats, per tal de que els infants gaudeixin d’un estiu inoblidable sense deixar de banda el seu esport preferit.

 

Campus Jove: Enfocat pels infants que estiguin cursant l’ESO. Des del 28 de juny a l’30 de juliol.

En aquest campus els joves tinença l’oportunitat de viure una experiència esportiva, artística i comunicativa, que els hi permetrà generar espais d’exploració, llibertat i creació, en el qual ells seran a els protagonistes.

 

Les millors tarifes i la flexibilitat de contractació ens identifica.

Matí: de 9 a 13 h – 39€

Dinar: de 13 a 15 h – 39,97€

Tarda: de 15 a 18 h – 23,32€

(preus per setmana)

 

Curset Intensiu de Natació:

Aquests cursos estan dissenyats per ensenyar als petits a familiaritzar-se amb el medi aquàtic, però també pels més grans que volen perfeccionar la seva tècnica.

Des del 28 de juny a l’30 de juliol de dilluns a divendres a la Piscina Municipal de Riudellots de la Selva.

El Curset està dividit amb 3 nivells diferents, adaptats a les edats i a les etapes d’aprenentatge.

 

NIVELL 1 (P3 i P4): 116,15 €

Dilluns a divendres a les 16h

 

NIVELL 2 (P5 i 1r primària): 87,11 €

Dilluns a divendres a les 17h

 

NIVELL 3 (de 2n a 4t de primària): 69,69 €

Dilluns a divendres a les 18h

 

Amb l’entorn natural privilegiat de Riudellots, amb la seva gran Pineda i la Piscina Municipal envoltada d’una zona verda, que afavoreix l’experimentació directa de l’infant amb l’entorn natural, sumat a l’ampli equip humà vinculat amb el món del lleure i de l’esport que treballa dia a dia, amb la màxima professionalitat i il·lusió, fa que les activitats d’estiu del servei d’esports sigui sens dubte la millor proposta amb el millor servei.

07.06.2021 — 10.09.2021
Petit Campus 2021

Petit Campus 2021

El Petit Campus està dissenyat per a infants que hagin cursat P3 i P4 i està coordinat per monitors d’educació infantil i de lleure.

Està basat en l’exploració on desenvoluparem activitats d’iniciació a l’esport, psicomotricitat, classes d’iniciació a la natació, jocs psicopedagógics i tallers lúdics.

 

El Campus d’Estiu ja és aquí!

Cada any, a les instal·lacions esportives de Riudellots de la Selva rebem desenes d’infants amb la il·lusió de passar un estiu ple d’aventures. Per això, dediquem el nostre major esforç en crear noves i meravelloses experiències per a ells.

Aquest any volem anar més enllà i, a més de les activitats esportives de sempre com el multi esport, les activitats d’aigua, la piscina, els esports tradicionals i els esports a la natura, dedicarem més atenció al desenvolupament creatiu oferint diverses activitats com ball, teatre, tallers de manualitats i l’expressió corporal.

 

“Un Campus de Pel·lícula”, el cinema té unes característiques que el fan idoni per ser utilitzat com a Centre d’Interès en l’educació en el de lleure. El cinema és una conjugació d’art, entreteniment, comunicació, emocions i valors, “és el mitjà d’entreteniment per excel·lència” i per això l’hem triat com a guia per a la realització de les nostres activitats.

 

La Piscina d’Estiu:

L’activitat de piscina és una manera més de gaudir de Riudellots. Aquesta activitat en el Campus d’estiu desperta una gran fascinació en els infants. Per això, anem a la piscina cada dia, sempre que el temps ho permeti, utilitzant el medi aquàtic com una eina més d’aprenentatge.

Tots els nostres monitors estan vigilant i dinamitzant activitats per fer-la segura i divertida.

La piscina és una de les activitats estrella del Campus, a part de ser molt divertida, aporta moltes opcions educatives als nens.

 

L’entorn:

Riudellots de la Selva té un entorn natural privilegiat, a la seva gran Pineda i la Piscina Municipal envoltada d’una zona verda, que afavoreix l’experimentació directa de l’infant amb l’entorn natural.

La tranquil·litat de la vila, la proximitat a la via verda i els espais naturals permeten tot tipus de sortides i excursions per poder descobrir unes vistes, un entorn rural i una naturalesa fascinant!

A més, compta amb el Pavelló d’Esports i el Camp de Futbol, ​​que aporta tota la seguretat, comoditat i higiene per a la realització de les activitats esportives diàries.

 

Un Campus adaptat a la realitat:

Apostem per la promoció dels hàbits de vida saludable i, especialment aquest any, volem donar molta importància a les mesures higièniques i a l’acompanyament emocional dels infants.

Per tal de garantir la seguretat en totes i cadascuna de les activitats, seguirem escrupolosament totes les normes i recomanacions de les autoritats sanitàries.

 

El Campus Team:

El nostre equip entusiasta i experimentat de monitors organitza i desenvolupa el campus amb molt compromís i serietat.

Vetllem per una organització professional, procurant garantir un servei públic de qualitat, inclusiu i segur.

 

Un Campus per a tots:

Volem que ningú es quedi sense estiu, per això el Servei d’Esports té una oferta de juny a setembre en el qual proposa una gran varietat d’opcions adaptades a tots els públics i edats.

 

Matí: de 9 a 13 h – 39€

Dinar: de 13 a 15 h – 39,97€

Tarda: de 15 a 18 h – 23,32€

(preus per setmana)

 

Volem veure’ls aquest estiu.

Benvinguts al Pavelló!

07.06.2021 — 10.09.2021
Campus Esportiu i de lleure 2021

Campus Esportiu i de lleure 2021

Campus Esportiu i de lleure

Per a infants que hagin cursat P5 a 6è. Aquest Campus constitueixen nostra proposta lúdica i esportiva que combina l’esport i la realització d’activitats recreatives.

 

El Campus d’Estiu ja és aquí!

Cada any, a les instal·lacions esportives de Riudellots de la Selva rebem desenes d’infants amb la il·lusió de passar un estiu ple d’aventures. Per això, dediquem el nostre major esforç en crear noves i meravelloses experiències per a ells.

Aquest any volem anar més enllà i, a més de les activitats esportives de sempre com el multi esport, les activitats d’aigua, la piscina, els esports tradicionals i els esports a la natura, dedicarem més atenció al desenvolupament creatiu oferint diverses activitats com ball, teatre, tallers de manualitats i l’expressió corporal.

 

“Un Campus de Pel·lícula”, el cinema té unes característiques que el fan idoni per ser utilitzat com a Centre d’Interès en l’educació en el de lleure. El cinema és una conjugació d’art, entreteniment, comunicació, emocions i valors, “és el mitjà d’entreteniment per excel·lència” i per això l’hem triat com a guia per a la realització de les nostres activitats.

 

La Piscina d’Estiu:

L’activitat de piscina és una manera més de gaudir de Riudellots. Aquesta activitat en el Campus d’estiu desperta una gran fascinació en els infants. Per això, anem a la piscina cada dia, sempre que el temps ho permeti, utilitzant el medi aquàtic com una eina més d’aprenentatge.

Tots els nostres monitors estan vigilant i dinamitzant activitats per fer-la segura i divertida.

La piscina és una de les activitats estrella del Campus, a part de ser molt divertida, aporta moltes opcions educatives als nens.

 

L’entorn:

Riudellots de la Selva té un entorn natural privilegiat, a la seva gran Pineda i la Piscina Municipal envoltada d’una zona verda, que afavoreix l’experimentació directa de l’infant amb l’entorn natural.

La tranquil·litat de la vila, la proximitat a la via verda i els espais naturals permeten tot tipus de sortides i excursions per poder descobrir unes vistes, un entorn rural i una naturalesa fascinant!

A més, compta amb el Pavelló d’Esports i el Camp de Futbol, ​​que aporta tota la seguretat, comoditat i higiene per a la realització de les activitats esportives diàries.

 

Un Campus adaptat a la realitat:

Apostem per la promoció dels hàbits de vida saludable i, especialment aquest any, volem donar molta importància a les mesures higièniques i a l’acompanyament emocional dels infants.

Per tal de garantir la seguretat en totes i cadascuna de les activitats, seguirem escrupolosament totes les normes i recomanacions de les autoritats sanitàries.

 

El Campus Team:

El nostre equip entusiasta i experimentat de monitors organitza i desenvolupa el campus amb molt compromís i serietat.

Vetllem per una organització professional, procurant garantir un servei públic de qualitat, inclusiu i segur.

 

Un Campus per a tots:

Volem que ningú es quedi sense estiu, per això el Servei d’Esports té una oferta de juny a setembre en el qual proposa una gran varietat d’opcions adaptades a tots els públics i edats.

 

Matí: de 9 a 13 h – 39€

Dinar: de 13 a 15 h – 39,97€

Tarda: de 15 a 18 h – 23,32€

(preus per setmana)

 

Volem veure’ls aquest estiu.

Benvinguts al Pavelló!

15.03.2021
Protocol Seguretat COVID 19

Protocol Seguretat COVID 19

El Servei d’Esports de Riudellots de la Selva estableix que, en el marc del pla de la nova normalitat de Catalunya, per mitjà del present comunica les condicions generals aplicades a les Instal·lacions Esportives de Riudellots de la Selva per tal de garantir la seguretat i la salut de les persones per a la pràctica esportiva i de l’activitat física, en les mateixes instal·lacions esportives, sense distinció.

 

Les mesures descrites en aquest document, s’estableixen en caràcter general i complementàriament als protocols dictats per les autoritats competents, especialment en matèria de salut pública, així com aquelles Ordres Ministerials que puguin regir en cada cas segons les diferents fases de la pandèmia.

 

En aquest sentit, els diferents agents del teixit esportiu que organitzin activitats esportives en les Instal·lacions Esportives Municipals de Riudellots de la Selva o impulsin, d’alguna manera, pràctiques vinculades a l’exercici físic hauran de confeccionar i adequar aquestes mesures de seguretat a un protocol propi de prevenció ajustat a les característiques de l’activitat que realitzi, per tal de garantir la salut, seguretat i higiene dels seus participants.

 

Sportgest Associació Esportiva serà qui donarà compliment al protocol de seguretat i higiene de les instal·lacions esportives i vetllarà per comprovar que totes les activitats esportives realitzades en les instal·lacions municipals siguin segures.

 

Qualsevol activitat esportiva o pràctica d’activitat física ha de guiar-se pel principi de minimització de risc. Per tant, tota activitat que comporti risc associat així com alta concentració de persones s’ha d’evitar, fins a haver superat amb èxit el risc provocat per la COVID-19.

 

Totes les entitats organitzadores d’activitats dins de les Instal·lacions Esportives de Riudellots hauran de determinar per escrit a un responsable d’higiene, que serà la persona encarregada de complir el protocol propi de la seva activitat, vetllant perquè es compleixi la distància social de seguretat i la concentració de persones, accessos i sortides, així com el control de registre dels participants i de la simptomatologia dins la seva activitat.

 

Així mateix, hauran de fer-se responsable de la traçabilitat d’esportistes i de la seva identificació, portar el registre de les activitats esportives en què participen per poder conèixer la simptomatologia clínica i els possibles contactes de risc de cadascun/a.

 

La traçabilitat d’esportistes pot aconseguir-se mitjançant la declaració responsable o un formulari que certifiqui que en els darrers 14 dies no ha tingut cap simptomatologia compatible amb la COVID-19, no ha donat positiu, no ha conviscut amb persones que ho hagin estat ni ha tingut contacte estret amb persones contagiades. Així mateix, s’ha de comprometre a informar de qualsevol canvi en el seu estat de salut per així mantenir actualitzada la seva vigència.

 

 El Servei d’Esports es compromet a:

  1. Instal·lar panells i infografies informatives de les mesures d’higiene bàsiques i essencials establertes pel Departament de Salut i Ministeri de Salut de manera visible per a les persones usuàries, sòcies i abonades, així com treballadors/es, a qualsevol espai practicable.
  2. Adequar, en conjunt amb les entitats esportives, el pla de contingència, identificant el risc d’exposició al virus de les diferents activitats que es desenvolupin en les instal·lacions Esportives, adoptant mesures de protecció en cada cas, d’acord amb la normativa aplicable.
  3. Facilitar, en el cas que sigui possible, espais de circulació en zones comunes per a minimitzar la proximitat de les persones en els seus desplaçaments dins de la instal·lació.
  4. Atendre a les mesures utilitzades per les diferents Entitats Esportives en funció de les característiques pròpies de l’activitat i la densitat de la seva població.
  5. Tenir a disposició de tots els usuaris els productes desinfectants, rotllos de paper d’un sol ús i tot el material d’higiene i prevenció suficients per a les rutines de neteja.
  6. Vetllar que en tot moment es mantingui un control de la higiene, neteja i desinfecció de les instal·lacions i material esportiu de la instal·lació.
  7. Tenir present tots els suggeriments de millora per tal de garantir la màxima seguretat dels usuaris.

 

Mesures d’higiene i condicionament de les instal·lacions:

 

En tota instal·lació es realitzaran les oportunes tasques de manteniment, desinfecció i control lliure de SARS-CoV2 per tal de donar compliment a totes les mesures sanitàries i d’higiene que adopti el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i/o el Ministeri de Sanitat, segons correspongui.

 

Hi haurà a disposició de tothom qui accedeixi a tota instal·lació on es realitzi pràctica esportiva solucions hidroalcohòliques a l’entrada de cada instal·lació (Pavelló, Camp de futbol i Piscina Municipal), així com a la recepció, l’espai de màquines de musculació, cardiovasculars i fitness, sala d’activitats dirigides i a la pista.

 

Es reforçaran les mesures d’higiene de les Instal·lacions i espais de pràctica esportiva, especialment a els espais de pràctica d’activitat constant, doblant els torns de neteja i desinfecció.

 

En el cas de la pista del Pavelló, hi haurà ventilació constant i permanent mantenint les portes d’emergències obertes i amb el sistema d’extracció d’aire encès.

 

En totes les instal·lacions procurarem mantenir les portes obertes per tal d’evitar que moltes persones toquin les manetes o tiradors.

 

Desconnectarem, en els sistemes que ho permetin, els assecadors de mans i cabells dels vestidors i dels lavabos per tal d’evitar els dispositius d’aire calent.

 

Disposarem a tots els espais papereres sense tapa en els quals es poden dipositar mocadors i qualsevol altre material d’un sol ús. Aquestes papereres es netejaran de forma freqüent, un cop al dia.

 

L’ascensor de la instal·lació ha de ser utilitzat de forma individual i només en el cas que sigui indispensable. Sempre es prioritzarà les escales.

 

Està totalment prohibit qualsevol desplaçament de persones descalces en qualsevol part de les instal·lacions esportives, especialment zona de vestidors i dutxes.

 

Es poden fer activitats en grup sempre que es respecti el 30% d’aforament a excepció de  les activitats esportives on els participants tinguin llicència federativa o escolar, que poden entrenar en els grups estables habituals i participar en les competicions permeses.

 

 

Horari de tancament:

 

Les instal·lacions esportives estaran obertes, sense excepció, en l’horari de 7 a 22 h de dilluns a divendres, de 9 a 20 h els dissabtes i de 9 a 14 h els diumenges.

 

Mascareta:

 

És obligatori l’ús de mascareta en tota la instal·lació i tot espai comú.

 

Els esportistes i practicants d’esport i activitat física hauran de portar mascaretes quan desenvolupin la pràctica esportiva en espais interiors a excepció on els participants tinguin llicència emesa per una federació esportiva o per un consell esportiu, que poden entrenar en els grups estables habituals i participar en les competicions permeses, sempre amb subjecció al corresponent pla sectorial aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT, aplicant totes les mesures establertes als protocols COVID-19 corresponents i evitant qualsevol mena d’aglomeració d’esportistes.

 

 

Ús de vestidors:

 

Els vestidors es poden utilitzar, sempre complint amb el grup estable habitual i no superant l’aforament màxim permès.

 

No obstant això, les entitats esportives responsables han d’informar els seus competidors que l’ús dels vestidors és excepcional per a aquells que no tinguin possibilitat de canviar-se en un altre espai d’ús privatiu i no compartit abans o després de l’activitat esportiva.

 

 

Públic:

 

Es permet desenvolupar les competicions amb presència de públic d’acord amb els paràmetres previstos en el Pla d’Acció pel Desconfinament Esportiu de Catalunya i sempre amb seient preassignat.

L’aforament màxim permès a les instal·lacions esportives de Riudellots de la Selva per al públic serà el determinat pel Procicat.

L’entitat organitzadora de l’activitat dins de les Instal·lacions Esportives de Riudellots haurà de determinar en un llistat el nom de les persones que ingressaran a la instal·lació en caràcter de públic.

Les persones autoritzades a ingressar en caràcter de públic podran fer-ho sempre que compleixin amb els següents requisits:

  • Que garanteixi el manteniment de la distància de seguretat interpersonal mínima i estar tot el temps amb la mascareta posada.
  • Tenir un seient assignat.

 

Recomanacions

 

És important que cada entitat organitzadora de l’activitat tingui present que cal prohibir la pràctica esportiva i l’accés a l’activitat a tota persona simptomàtica (Febre > 37,3ºC o símptomes respiratoris…).

 

Cal advertir i posar en coneixement de les persones que tinguin la voluntat d’accedir a una instal·lació esportiva, que si s’ha estat en contacte estret amb una persona afectada per la COVID-19, encara que amb símptomes lleus, ha d’abstenir-se d’accedir a la instal·lació esportiva un mínim de 7 dies, així com participar de les activitats esportives o físiques, i seguir el protocol d’actuació referit pel seu centre sanitari.

 

Cal prendre registre de totes les incidències que puguin presentar-se en referència a la simptomatologia o estats de salut de tots els participants d’una activitat duta a terme en tota instal·lació, espai o recinte esportiu.

 

Esglaonar els horaris d’accés a instal·lacions esportives per evitar una alta concentració de persones. Sens perjudici del compliment de les fases de desconfinament establertes.

 

Garantir, d’acord amb les previsions i prioritats de control que dicti l’autoritat competent, que els professionals, monitors, entrenadors i tècnics que treballen en instal·lacions o equipaments esportius, així com aquells que desenvolupen la pràctica vinculada amb l’activitat física i l’esport han d’estar asimptomàtics i d’haver donat negatiu en el test COVID19.

 

És indispensable que tots els professionals, monitors, entrenadors, tècnics i  participants que realitzin activitats en les instal·lacions o equipaments esportius de Riudellots de la Selva siguin coneixedors del context de pandèmia actual provocada per la COVID-19 i que acceptin les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament d’una activitat d’aquesta índole. Així mateix, l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat assumeixen el risc de dur a terme una activitat i de les contingències que puguin ocasionar-se en relació amb la pandèmia durant l’activitat.

 

Totes les entitats organitzadores d’activitats dins de les Instal·lacions Esportives de Riudellots hauran de signar una declaració d’auto-responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la COVID-19.

 

 

Gerard Fabrellas Ciurana

Regidor de Joventut i Esports

Ajuntament de Riudellots de la Selva