logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

XUTA!

XUTA!

XUTA! és el Campus de futbol amb un component lúdic, amb un enfocament a la tecnificació i la formació del jugador, amb l’objectiu de potenciar els aspectes tècnico-tàctics i psicològics del futbol i poder-los aplicar durant la temporada. I tot això, en un entorn i unes instal·lacions fantàstiques!

 

A més de la part futbolística, també li donarem importància a l’àmbit més socio-afectiu i l’aprenentatge dels valors, essencials de l’esport.

 

El funcionament d’aquest any variarà dels anteriors: comptarà amb un equip tècnic renovat i a més de les jornades de tecnificació i d’anar cada dia a la Piscina d’Estiu, afegirem una superactivitat o excursió setmanal que faran d’aquestes vacances un dels millors estius pels nostres jugadors. També introduirem dinàmiques en les quals els nostres jugadors tindran experiències úniques, com conèixer jugadors professionals de futbol amb qui tindran l’oportunitat de compartir moments tant personals com futbolístics.

 

Aquest any també, comptarem amb acords amb d’altres clubs per realitzar tornejos conjuntament, experimentant d’aquesta manera la participació en un gran torneig, conèixer companys d’altres campus, etc…. realitzant diversos partits amb un format molt similar al real, amb grans premis pels participants.

  

Si estàs buscant un Campus d’estiu, no t’ho pensis més i vine a gaudir en el Campus de Futbol de Riudellots de la Selva.

 

DIRIGIT A:

Nens i nenes de 6-15 anys

 

DIES:

5 setmanes -27 Juny a 29 Juliol de dilluns a divendres

Per les altres setmanes tenim l’opció de Campus Esportiu i de Lleure i Campus Jove

 

HORARIS:

Matí: 9 a 13h

Matí + Menjador: 9 a 15h

Opció de completar la jornada de 15 a 18 hores amb el Campus Esportiu i de Lleure 

 

PREUS:

Matí: 39€ per setmana

Matí + Menjador: 78,97€ per setmana

 

Volem veure’ls aquest estiu.

Inscripció Campus Futbol
 • Inscripció

  Selecciona les setmanes i el torn.
 • Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi en el Campus d'Estiu que organitza el Servei d'Esports de Riudellots de la Selva, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cap d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que el meu fill/a pugui marxar sol un cop finalitzada l'activitat del Campus d'Estiu:
 • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament del Campus d’Estiu, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions al web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
 • Dades de Salut

 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa caldrà portar informe mèdic i una autorització signada pel pare/mare/tutora on consti el medicament, la dosi i l'horari.
 • Moltes gràcies per triar-nos!

  En breu rebràs un correu informatiu amb les descripció de com realitzar el pagament corresponent.