logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Escola de Futbol Formatiu

Escola de Futbol Formatiu

És amb gran entusiasme que us informem que hem obert el període d’inscripcions per a la propera temporada. Amb l’objectiu de brindar-vos una experiència esportiva enriquidora i divertida, volem donar-vos tota la informació necessària sobre com realitzar la inscripció i altres detalls rellevants:

 

Com fer la inscripció?

Per iniciar el procés d’inscripció has de fer clic al formulari.

 

Assignació d’equip i lliga:

Un cop haguem rebut totes les inscripcions, us farem saber a quin equip s’assignarà cada jugador i en quina lliga jugarà. Hi ha dues possibilitats:

 

a) Jugadors/es que juguen en lliga federativa: Serà necessari realitzar l’afiliació al portal del federat de la Federació Catalana de Futbol. Primerament, el club us vincularà al portal i, posteriorment, haureu d’acceptar la vinculació i realitzar el pagament de la mútua i del portal del federat. És important tenir al dia la revisió mèdica per a aquestes qüestions.

b) Jugadors/es que juguen en lliga del Consell Comarcal: El procés d’afiliació serà gestionat pel Club.

c)Jugadors/es de l’Escoleta: Durant el procés d’aprenentatge, els/les jugadors/es de l’Escoleta participaran en partits amistosos adaptats al seu nivell i a les possibilitats de l’equip.

 

Inici dels entrenaments:

Donarem el tret de sortida a la temporada amb la pretemporada a partir del 14 d’agost. Els entrenaments específics de temporada començaran a partir del 4 de setembre i es prolongaran fins al 14 de juny.

 

Horaris d’entrenaments:

A continuació, us facilitem els horaris d’entrenaments per a cada categoria:

 

Escoleta: (Nascuts el 2019 – 2018) – Dilluns i Dijous de 17:15 a 18:30h

 

Prebenjamí: (Nascuts el 2017 – 2016) – Dimecres i Divendres de 17:30 a 19:00h

 

Benjamí: (Nascuts el 2015 – 2014) – Dimecres i Divendres de 17:30 a 19:00h – GRUP TANCAT

 

Aleví: (Nascuts el 2013 – 2012) – Dilluns, Dimarts i Dijous de 17:30 a 19:00h

 

Infantil: (Nascuts el 2011 – 2010) – Dilluns, Dimarts i Dijous de 18:30 a 20:00h

 

Equipació d’entrenament i competició:

Volem assegurar-nos que tots/es els jugadors/es estiguin ben equipats/es  per a les seves activitats esportives. Aquesta temporada, col·laborem amb un nou proveïdor d’equipaments esportius, Onze Sport, una empresa gironina especialitzada en la comoditat, durabilitat i qualitat dels seus productes.

 

Pack Jugador/a:

Tots els esportistes de totes les categories han de disposar del Pack Jugador/a i hauran d’assistir als entrenaments i partits degudament equipats/es.

 

-Equipació de competició.

-Equipació d’entrenament (segona equipació de competició).

-Motxilla.

 

El preu total del Pack Jugador/a és de 86,52€. En breu, us enviarem informació detallada sobre com adquirir l’equipació.

 

Quotes de la temporada 2023-2024:

El període de pagament de les quotes de la temporada serà del 15 d’agost al 15 de juny. Aquestes són les tarifes:

Abonament: 33,50€ mensuals + Complement futbol: 11,50€ mensuals:

 

A més, amb la quota de soci, també podreu gaudir dels següents beneficis:

 -Participació en totes les activitats esportives del Servei d’Esports.

-Accés a la Piscina d’Estiu.

-Assegurança d’accidents.

-Descompte del 20% als Campus d’Estiu, Setmana Santa i Campus de Nadal, així com als cursets de natació.

 

Us recordem que, aquesta temporada, la matrícula d’inscripció serà bonificada (0€) pel Club, i només es passarà mitja mensualitat durant els mesos d’agost i juny.

 

Estem molt emocionats/es per aquesta propera temporada i estem segurs/es que serà una experiència apassionant per a tots els jugadors/es. Us animem a completar la inscripció a la major brevetat possible perquè pugueu gaudir de totes les activitats i beneficis que ofereix l’Escola de Futbol de Riudellots.

 

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubteu en contactar amb nosaltres a través dels canals de comunicació proporcionats a la pàgina web.

 

Amb els millors desitjos,

L’equip técnic.

 

Inscripció Escola de Futbol 23-24
 • Voleu el servei de recollida a l'Escola de Riudellots
 • Dades del pare/mare/tutor:

 • Ens dónes el teu consentiment per afegir-te a un grup de whatsapp de l'equip per mantenir-te informat.
 • Dades Bancaries:

 • Normatives i Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi a l'escola de Futbol que organitza el Servei d'Esports de Riudellots de la Selva, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament de Futbol, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions a la web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
 • Dades de Salut

 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa caldrà portar informe mèdic i una autorització signada pel pare/mare/tutora on consti el medicament, la dosi i l'horari.
 • Moltes gràcies per unir-te al nostre equip!