logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Campus Futbol Nadal 2023-24

Campus Futbol Nadal 2023-24

Aixeca el teu Joc al Campus de Futbol de Nadal a Riudellots!


Vols que el teu fill tingui un Nadal inoblidable, ple de diversió i aprenentatge?
Aleshores no et pots perdre el nostre Campus de Futbol de Nadal a Riudellots de la Selva!

 

Per a qui està dirigit?

 

El nostre Campus està dissenyat per a nens de les categories de Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil. Sigui quin sigui el seu nivell, els nostres entrenadors els ajudaran a millorar les seves habilitats tècniques, tàctiques i físiques mentre gaudeixen del rei de l’esport.

 

Dates i Horaris:

 • Dies 21, 22, 27, 28, 29 de desembre.
 • Dies 2, 3, 4, 5 de gener.
 • De 9:00 a 13:00 hores.

 

Preu: 70,20€

30% de Descompte per al titular d’un abonament Infantil.

10% de descompte per al segon germà.

 

Ubicació:

Les sessions es duran a terme al camp de futbol de Riudellots de la Selva, un lloc òptim per al desenvolupament de les habilitats futbolístiques dels teus fills.

 

Què poden esperar els participants?

En el nostre Campus, els nens experimentaran una combinació perfecta d’entrenament, diversió i competició. Aprendran dels nostres  entrenadors, milloraran la seva tècnica, treballaran en equip i, el més important, crearan records inoblidables amb nous amics.

 

Inscripcions:

Les places són limitades, així que assegura’t de reservar la del teu fill el més aviat possible!

 

Al Campus de Tecnificació de Futbol de Nadal a Riudellots de la Selva, estem compromesos a oferir una experiència que impulsarà l’amor del teu fill per l’esport, i tot això mentre es diverteixen durant les vacances!

 

No perdis l’oportunitat de fer d’aquest Nadal una temporada de futbol inoblidable per al teu petit esportista.

 

Inscriviu-los avui mateix i prepara’t per a un Nadal ple d’esport i emoció!

Inscripció Campus de Futbol de Nadal
 • Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi en el Campus de Nadal que organitza el Servei d'Esports de Riudellots de la Selva, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es apte per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cap d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament del Campus de Nadal, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions al web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
 • Dades de Salut

 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa caldrà portar informe mèdic i una autorització signada pel pare/mare/tutora on consti el medicament, la dosi i l'horari.
 • Moltes gràcies per triar-nos!

  En breu rebràs un correu informatiu amb les descripció de com realitzar el pagament corresponent.