logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Campus Nadal 2023-24

Campus Nadal 2023-24

S’acosten les vacances de Nadal i ha arribat l’hora de pensar en les activitats que els teus fills poden fer durant les 2 setmanes nadalenques. Una magnífica opció perquè es mantinguin actius durant les vacances i juguin amb els seus amics és… el nostre Campus de Nadal!

 

Per a infants que hagin cursat P3 a 6è. Aquest Campus constitueixen nostra proposta lúdica i esportiva que combina l’esport i la realització d’activitats recreatives.

 

Dies:

Desembre 21,22,27,28,29

Gener 2,3,4,5

 

Horari: de 9 a 13h

 

Preu: 70,20€

30% de Descompte per al titular d’un abonament Infantil.

10% de descompte per al segon germà.

 

Lloc: Escola de Riudellots

 

Volem veure’ls aquest Nadal

Inscripció Campus Nadal
 • Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi en el Campus de Nadal que organitza el Servei d'Esports de Riudellots de la Selva, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es apte per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cap d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament del Campus de Nadal, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions al web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
 • Dades de Salut

 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa caldrà portar informe mèdic i una autorització signada pel pare/mare/tutora on consti el medicament, la dosi i l'horari.
 • Moltes gràcies per triar-nos!

  En breu rebràs un correu informatiu amb les descripció de com realitzar el pagament corresponent.