logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

CAMPUS JOVE

CAMPUS JOVE

En aquest campus els joves tenen l’oportunitat de viure una experiència esportiva, artística i comunicativa que els hi permetrà generar espais d’exploració, llibertat i creació en els quals ells seran els protagonistes.

 

El Campus d’Estiu ja és aquí!

Cada any, a les instal·lacions esportives de Riudellots de la Selva rebem desenes d’infants amb la il·lusió de passar un estiu ple d’aventures.

Per això, dediquem el nostre major esforç a crear noves i meravelloses experiències per a ells.

 

La Piscina d’Estiu:

L’activitat de piscina és una manera més de gaudir de Riudellots. Aquesta activitat en el Campus d’estiu desperta una gran fascinació en els Joves. Per això, anem a la piscina cada dia, sempre que el temps ho permeti, utilitzant el medi aquàtic com una eina més d’aprenentatge.

Tots els nostres monitors estan vigilant i dinamitzant activitats per fer-la segura i divertida.

La piscina és una de les activitats estrella del Campus, a part de ser molt divertida, aporta moltes opcions educatives.

 

L’entorn:

Riudellots de la Selva té un entorn natural privilegiat, a la seva gran Pineda i la Piscina Municipal envoltada d’una zona verda, que afavoreix l’experimentació directa amb l’entorn natural.

La tranquil·litat de la vila, la proximitat a la via verda i els espais naturals permeten tot tipus de sortides i excursions per poder descobrir unes vistes, un entorn rural i una naturalesa fascinant!

A més, compta amb el Pavelló d’Esports i el Camp de Futbol, ​​que aporta tota la seguretat, comoditat i higiene per  la realització de les activitats esportives diàries.

 

El Campus Team:

El nostre equip entusiasta i experimentat de monitors organitza i desenvolupa el campus amb molt compromís i serietat.

Vetllem per una organització professional, procurant garantir un servei públic de qualitat, inclusiu i segur.

 

Un Campus per a tots:

Volem que ningú es quedi sense estiu, per això el Servei d’Esports proposa una gran varietat d’opcions adaptades a tots els públics i edats.

 

DIRIGIT A:

Per als Joves que estiguin cursant l’ESO

 

DIES:

5 setmanes -27 Juny a 29 Juliol de dilluns a divendres

 

HORARIS:

Matí: 9 a 13h

Matí + Menjador: 9 a 15h

Opció de completar la jornada de 15 a 18 hores amb el Campus Esportiu i de Lleure 

 

PREUS:

Matí: 39€ per setmana

Matí + Menjador: 78,97€ per setmana

 

Volem veure’ls aquest estiu.

Benvinguts al Pavelló!

Inscripció Campus Jove
 • Inscripció

  Selecciona les setmanes i el torn.
 • Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi en el Campus d'Estiu que organitza el Servei d'Esports de Riudellots de la Selva, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cap d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que el meu fill/a pugui marxar sol un cop finalitzada l'activitat del Campus d'Estiu:
 • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament del Campus d’Estiu, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions al web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
 • Dades de Salut

 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa caldrà portar informe mèdic i una autorització signada pel pare/mare/tutora on consti el medicament, la dosi i l'horari.
 • Moltes gràcies per triar-nos!

  En breu rebràs un correu informatiu amb les descripció de com realitzar el pagament corresponent.