logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

CAMPUS ESPORTIU I DE LLEURE

CAMPUS ESPORTIU I DE LLEURE

Aquest 2024 la proposta del campus de lleure girarà sobre treballar els valors i les emocions amb els infants.

Aquesta elecció es basa en la importància que tenen aquests aspectes en el desenvolupament personal i social dels nens i nenes.

 

Per què hem decidit centrar-nos en aquest tema?

Formació d’una Base Sòlida: Ensenyar valors des de la primera infància, ajuda a construir una base sòlida en la personalitat dels infants. Valors com l’honestedat, el respecte, la responsabilitat i la generositat, entre d’altres, serveixen com a guia en el comportament i la presa de decisions.

 

Enfortiment d’Habilitats Emocionals:

És essencial que els infants aprenguin a reconèixer i controlar les seves emocions de manera saludable. Treballar en el desenvolupament d’habilitats emocionals, com l’empatia, l’autoestima, la paciència i la tolerància, els ajuda a entendre i expressar els seus sentiments de manera adequada.

 

Millorar de les Relacions Interpersonals:
Promoure valors i habilitats emocionals en els infants fomenta l’empatia i la comprensió envers els altres. Això els permetrà establir relacions més positives, respectuoses i col·laboratives amb els seus iguals i amb els adults.

 

Prevenció de Comportaments Negatius:
Treballar els valors i les emocions és clau per prevenir comportaments negatius com el bullying o l’agressivitat. En cultivar valors positius i habilitats emocionals, es fomenta una actitud més positiva i respectuosa envers els altres.

 

Desenvolupament de l’Autocontrol:
Ensenyar als infants a gestionar les seves emocions els ajuda a desenvolupar habilitats d’autocontrol. Això inclou aprendre a pensar abans d’actuar, calmar-se en moments de tensió i resoldre conflictes de manera pacífica.

 

En resum, treballar els valors i les emocions és essencial per al desenvolupament integral dels infants. Aquesta experiència no només els ajudarà a construir una identitat sòlida i a fomentar relacions positives, sinó que també els hi proporcionarà les eines necessàries per afrontar els reptes de la vida de manera saludable i satisfactòria.

 

L’entorn:

Un tret característic que enriqueix el nostre campus és la piscina, ja que desperta una gran il·lusió i entusiasme entre els infants. A més, el medi aquàtic és una eina més d’aprenentatge que disposem, per això cada dia es va a la piscina, a no ser que les condicions meteorològiques, no ho permetin.

Durant el període d’activitats aquàtiques tot l’equip de monitors vigila i dinamitza diferents activitats lúdiques, educatives i el més important, segures.

 

No només això, sinó que també tenim el privilegi de comptar amb un entorn natural proper i una gran zona verda que afavoreix la relació de l’infant amb el medi natural. Gràcies a la tranquil·litat del municipi es poden realitzar sortides, excursions i diverses activitats de forma segura i diferent.

A més, disposem dels espais interiors del Pavelló d’Esports, així com el Camp de Futbol.

 

Equip de monitors/es:

El nostre equip està altament qualificat i comptem amb un personal entusiasta i experimentat que afavoreix una bona organització i un gran desenvolupament del campus, destacant el seu gran compromís i serietat.

 

Un campus per a tothom:

El Servei d’Esports ofereix servei de juny a setembre i proposa una gran varietat d’opcions que s’adapten a tot el públic i a totes les edats.

 

Campus Matí (9:00 – 13:00h): 44,85€/ setmana

Dinar (13:00 – 15:00h): 47,96€ / setmana

Campus Tarda (15:00 – 18:00h): 26,82€ / setmana

 

Acollida Matinal: 11,70€ / setmana

 

Bonificació del 20% de la quota a infants amb abonament general infantil o familiar del servei d’Esports de Riudellots (excepte acollida matinal i dinar).

 

INSCRIPCIONS:

15 d’abril fin 27 d’abril – Contractació exclusiva per a abonats i empadronats a Riudellots de la Selva. 

29 d’abril fins 31 de maig – Oferta a tot el públic.

 

El nombre de places per grup és limitat. S´atorgarà la plaça per ordre d´inscripció fins omplir els grups.

Per garantir la qualitat de l’experiència, es requereix un nombre mínim de participants.

 

NO DEIXIS QUE T’HO EXPLIQUIN, VIU L’ESTIU AL SERVEI D’ESPORTS!!

 

Inscripció Campus Esportiu
  Mesures del producte
 • Inscripció

  Selecciona al Campus que vols contractar les setmanes i el torn.
 • Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi en el Campus d'Estiu que organitza el Servei d'Esports de Riudellots de la Selva, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cap d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que el meu fill/a pugui marxar sol un cop finalitzat el campus
 • Autoritzo que el número de telèfon mòbil que facilito a la inscripció, formi part del grup de whatsapp on s'enviaran les diferents informacions, que siguin estrictament necessàries, referent als campus esportius.
 • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament del Campus d’Estiu, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions al web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
 • Dades de Salut

 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa caldrà portar informe mèdic i una autorització signada pel pare/mare/tutora on consti el medicament, la dosi i l'horari.
 • 1. Un cop enviat el formulari, rebreu un correu de confirmació amb la informació bàsica del campus i de com fer el pagament. Per qualsevol dubte, podeu contactar amb la recepció del centre esportiu. 2. BAIXES Si un/a nen/a participant causa baixa d'un torn o activitat, sigui quin sigui el motiu, no existeix la possibilitat de recuperar les quantitats pagades, ni d’aplicar aquestes quantitats a un altre usuari, ni deixar-les en dipòsit per a cobrir parcial o totalment activitats posteriors que realitzés el mateix usuari/a. 3. PLACES Les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció. SPORTGEST es reserva el dret a no dur a terme aquelles activitats o torns en què no s’arribi a un nombre mínim d’inscripcions, la qual cosa comportaria el retorn íntegre de les quantitats satisfetes. 4 SPORTGEST es reserva el dret a modificar les activitats programades en cas de necessitat (seguretat, condicions meteorològiques...).
 • Moltes gràcies per triar-nos!

  En breu rebràs un correu informatiu amb les descripció de com realitzar el pagament corresponent.