logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

CAMPUS ESPORTIU I DE LLEURE

CAMPUS ESPORTIU I DE LLEURE

Aquest 2023 la proposta del campus de lleure girarà sobre el centre d’interès: Shambala, s’ha trobat una caixa misteriosa amb un missatge que diu: un joc per qui busca viure una aventura bestial.

 

El món de Shambala està format per cinc territoris que han estat encantats. En aquests territoris es trobaran reptes, gimcanes, jocs, i també algunes trampes.

Una proposta d’activitat impregnada de dinamisme per revertir l’encantament i tornar l’equilibri a Shambala.

 

Objectiu del campus de lleure: fer que els infants explorin la creativitat, les possibilitats de moviments del cos amb les més variades activitats que realitzaran durant el campus i que comparteixin moments divertits amb el grup i monitors/es, a través de gimcanes, jocs diversos, activitats d’exploració i molt més!

 

L’entorn:

Un tret característic que enriqueix el nostre campus és la piscina, ja que desperta una gran il·lusió i entusiasme entre els infants. A més, el medi aquàtic és una eina més d’aprenentatge que disposem, per això cada dia es va a la piscina, a no ser que les condicions meteorològiques no ho permetin.

Durant el període d’activitats aquàtiques tot l’equip de monitors vigila i dinamitza diferents activitats lúdiques, educatives i el més important, segures.

 

No només això, sinó que també tenim el privilegi de comptar amb un entorn natural proper i una gran zona verda que afavoreix la relació de l’infant amb el medi natural. Gràcies a la tranquil·litat del municipi es poden realitzar sortides, excursions i diverses activitats de forma segura i diferent.

A més, disposem dels espais interiors del Pavelló d’Esports, així com el Camp de Futbol.

 

Equip de monitors/es:

El nostre equip està altament qualificat i comptem amb un personal entusiasta i experimentat que afavoreix una bona organització i un gran desenvolupament del campus destacant el seu gran compromís i serietat.

 

Un campus per a tothom:

El Servei d’Esports ofereix servei de juny a setembre i proposa una gran varietat d’opcions que s’adapten a tot el públic i a totes les edats.

 

Campus Matí (9:00 – 13:00h): 39,00€ / setmana

Dinar (13:00 – 15:00h): 39,97€ / setmana

Campus Tarda (15:00 – 18:00h): 23,32€ / setmana

 

INSCRIPCIONS:

11/4: Abonats infantils.

17/4: Obertes a tothom.

El nombre de places per grup és limitat. S´atorgarà la plaça per ordre d´inscripció fins omplir els grups.

 

 

NO DEIXIS QUE T’HO EXPLIQUIN, VIU L’ESTIU AL SERVEI D’ESPORTS!!

Inscripció Campus Esportiu