logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

CAMPUS ESPORTIU I DE LLEURE

CAMPUS ESPORTIU I DE LLEURE

“Volta al món”

L’objectiu d’aquest any serà conèixer diferents països de la Terra i la seva cultura. Per aquest motiu, cada setmana es treballaran tradicions, balls, banderes… d’un país en concret a partir de tallers, jocs, manualitats, excursions…

 

A part de fer tallers, activitats interculturals, multiesportives i aquàtiques, aquest any també volem enfocar el campus en al treball de les emocions i els valors, així com la seva gestió i expressió.

 

L’entorn:

Un tret característic que enriqueix el nostre campus és la piscina, ja que desperta una gran il·lusió i entusiasme entre els infants. A més, el medi aquàtic és una eina més d’aprenentatge que disposem, per això cada dia es va a la piscina, a no ser que les condicions meteorològiques no ho permetin.

Durant el període d’activitats aquàtiques tot l’equip de monitors vigila i dinamitza diferents activitats lúdiques, educatives i el més important, segures.

 

No només això, sinó que també tenim el privilegi de comptar amb un entorn natural proper i una gran zona verda que afavoreix la relació de l’infant amb el medi natural. Gràcies a la tranquil·litat del municipi es poden realitzar sortides, excursions i diverses activitats de forma segura i diferent.

A més, disposem dels espais interiors del Pavelló d’Esports, així com el Camp de Futbol.

 

Equip de monitors/es:

El nostre equip està altament qualificat i comptem amb un personal entusiasta i experimentat que afavoreix una bona organització i un gran desenvolupament del campus destacant el seu gran compromís i serietat.

 

Un campus per a tothom:

El Servei d’Esports ofereix servei de juny a setembre i proposa una gran varietat d’opcions que s’adapten a tot el públic i a totes les edats.

 

Campus Matí (9:00 – 13:00h): 39,00€ / setmana

Dinar (13:00 – 15:00h): 39,97€ / setmana

Campus Tarda (15:00 – 18:00h): 23,32€ / setmana

 

NO DEIXIS QUE T’HO EXPLIQUIN, VIU L’ESTIU AL SERVEI D’ESPORTS!!

Inscripció Campus Esportiu
 • Inscripció

  Selecciona al Campus que vols contractar les setmanes i el torn.
 • Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi en el Campus d'Estiu que organitza el Servei d'Esports de Riudellots de la Selva, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cap d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que el meu fill/a pugui marxar sol un cop finalitzada l'activitat del Campus d'Estiu:
 • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament del Campus d’Estiu, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions al web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
 • Dades de Salut

 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa caldrà portar informe mèdic i una autorització signada pel pare/mare/tutora on consti el medicament, la dosi i l'horari.
 • Moltes gràcies per triar-nos!

  En breu rebràs un correu informatiu amb les descripció de com realitzar el pagament corresponent.