logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Actualització de Dades Abonats – Escola Esportiva temporada 2023/24

Actualització de Dades Abonats – Escola Esportiva temporada 2023/24

Benvinguts a l’Escola Esportiva!

Ja estan obertes les inscripcions per a la nova temporada esportiva.

És hora de tornar a l’acció i gaudir de l’esport en un ambient divertit i emocionant!

 

Si ja disposeu de l’abonament infantil, us convidem a fer un pas endavant i actualitzar les vostres dades per a aquesta temporada.

 

Per actualitzar les vostres dades, simplement feu clic aquí i sereu redirigits al nostre formulari en línia. Assegureu-vos de proporcionar la informació més actualitzada, incloent les vostres preferències esportives i qualsevol canvi rellevant en el vostre contacte.

 

Ens veiem al Pavelló

Atentament, L’equip de l’Escola Esportiva.

Actualizació de Dades Abonats - Escola de l'Esport
 • Selecciona si voleu el servei de recollida a l'Escola de Riudellots
 • ABONAMENT INFANTIL - ACTIVITATS

  Trieu els dies i les activitats a les que participarà aquesta temporada
 • Selecciona el dia que vol participar
 • Selecciona el dia que vol participar.
 • Normatives i Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi a l'escola de l'Esports que organitza el Servei d'Esports de Riudellots de la Selva, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament de l'Escola Esportiva, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions a la web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès. Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
 • Dades de Salut

 • Si la resposta és afirmativa, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa caldrà portar informe mèdic i una autorització signada pel pare/mare/tutora on consti el medicament, la dosi i l'horari.
 • Moltes gràcies per triar-nos!