logo-CEM

Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots de la Selva
Carrer Pineda 18
17457, Riudellots de la Selva, Girona

info@serveidesports.cat
Telèfon 972477471
Whatsapp 621227944


De Dilluns a Divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
9.00 - 20.00h
Diumenges
9.00 - 14.00h

Instagram

Facebook

Twitter

 


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Activitats Infantils 2022-23

Activitats Infantils 2022-23

Creiem que aquests espais esportius han de servir per treballar l’educació en valors, per reforçar els vincles de solidaritat, el respecte i el companyerisme entre nens i nenes. A més, l’estima per l’esport, la cultura, la natura…

Per això, dediquem temps a planificar les nostres activitats de manera que no només siguin un recull de jocs, tallers i activitats, sinó que, més enllà, ofereixin una oferta educativa integral.

 

Escola d’Iniciació Esportiva: Dilluns a Divendres de 16:30 a 18:30h

 

L’Escola Esportiva és una proposta educativa pels infants de p3 a 6è que té com a principal objectiu que els nens i nenes gaudeixin dels esports d’una manera activa i divertida. A través de diferents recursos didàctics construirem un espai, on als infants puguin aprendre i desenvolupar habilitats de relació entre iguals i amb esportivitat.

 

És una activitat lúdica i esportiva, on volem introduir els infants a la pràctica de diferents esports.

Coneixeran les seves regles, els materials i les eines necessàries. A més, de les seves tècniques i d’alguns dels secrets, per tal de poder gaudir jugant.

Amb la Iniciació Esportiva es treballarà el desenvolupament de les capacitats de l’infant en la seva globalitat, cognitives, afectives, socials, personals a partir de la pràctica de diferents esports: Esports amb pilotes, esports amb raqueta, expressió corporal, gimnàstica…

 

Zumba kids: Dilluns i Dimecres de 17:10 a 18:10h

 

Aquesta activitat va dirigida a nens i nenes que els agrada ballar. El zumba és l’activitat física ideal, ja que combina l’exercici físic amb una gran varietat de ritmes musicals, com reggaeton, salsa, pop dance, hindú, rock and roll, merengue, etc., Això fa que sigui una activitat saludable, divertida i amena al mateix temps.

 

Escola de Futbol: Pre-Benjamí i Benjamí: Dimarts i Dijous de 17:30 a 19:00h / Aleví: Dilluns, Dimarts i Dijous de 17:30 a 19:00h

 

L’objectiu fonamental serà la diversió mitjançant la pràctica esportiva del futbol, fomentant tots els valors que l’esport ens dóna:

respecte, joc net, companyerisme, solidaritat, diversió..

Creiem en classes més personals.

Formarem grups reduïts, provocant una major atenció i qualitat en cada sessió.

Treballarem diferents aspectes tècnics de l’esport com el control i el domini de la pilota, els llançaments, les passades i la recepció.

Desenvoluparem els aspectes tàctics per afavorir el treball en equip.

Competirem a la lliga que s’adapti millor a les necessitats del grup (Consell Comarcal / Federació).

 

Defensa personal Infantil: Dimecres i Divendres de 17:10 a 18:10h

 

Les sessions de defensa personal infantil estan orientades a promoure’ls en si mateixos i donar-los eines perquè puguin afrontar millor situacions difícils tant a l’escola com en la vida quotidiana.

El nostre objectiu és ensenyar als infants d’una manera pedagògica i lúdica, recursos i tècniques d’autodefensa que els permetin defensar-se en situacions incòmodes, sense fomentar la violència.

Fem èmfasi a la disciplina, el control i la millora de l’autoestima.

 

Iniciació al Patinatge: Dimarts i Divendres 17h

 

El patinatge és un esport en el qual els infants gaudeixen intensament. Desplaçant-se sobre patins milloren el seu equilibri, la dissociació i la coordinació, ja que es troben en situacions de desequilibri en les que necessiten conèixer en cada moment la posició del seu propi cos i la de cadascun dels seus membres en relació amb l’espai.

 

Aprenen mentre es diverteixen, els ajuda a potenciar l’autoconfiança i la imaginació, afavoreix enormement la coordinació de tot el cos, i els ajuda a desenvolupar el respecte, la col·laboració i l’ajuda entre els companys.

 

 

A més, Pensant en les famílies, Hem incorporat la promoció Esport en Família, una única quota reduïda, per tal de que Tots els Membres de la família puguin gaudir al màxim de tots els nostres serveis amb la incorporació de l’activitat física a la seva vida quotidiana.

 

Les activitats infantils comencen el dilluns 5 de setembre i finalitzen el divendres 2 de juny.

Inscripció Escola Esportiva 22-23
 • Voleu el servei de recollida a l'Escola de Riudellots
 • Dades del pare/mare/tutor:

 • Dades Bancaries:

 • ABONAMENT ANUAL INFANTIL

  Les quotes es passaran cada mes durant els 12 mesos de l'any i es renovaran antomàticament.
 • Selecciona el dia que vols participar.
 • Selecciona el dia que vols participar.
 • ESCOLA DE L'ESPORT DIES PUNTUALS (no abonat)

  9 quotes de setembre a juny inclou el servei d'Escola Esportiva (No contempla les activitats complementàries ni descomptes en altres serveis.)
 • Selecciona el dia que vols participar.
 • Normatives i Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi a l'escola de l'Esports que organitza el Servei d'Esports de Riudellots de la Selva, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament de l'Escola Esportiva, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions a la web i a les xarxes socials del Servei d’ Esports de Riudellots de la Selva.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
 • Dades de Salut

 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és si, ampliar la informació en l'últim punt.
 • Si la resposta és afirmativa caldrà portar informe mèdic i una autorització signada pel pare/mare/tutora on consti el medicament, la dosi i l'horari.
 • Moltes gràcies per triar-nos!